Friday, February 24, 2012

CD25 a.k.a Hubby selsema

Ola.. Harini aku kerja macam biasa dan biasa juga hubby akan ambil aku pukul 8.00pm coz alasan biasa dia nak main bola, tapi harini katanya dia nak melawat kawannya yang baru kehilangan bonda tersayang, jadi aku pun merelakan...

Actually, seharian harini aku dapati hubby tak bersemangat dan nampak lemah je, katanya dia selsema teruk dan badan tak sedap. Jadi we decided dinner malam ni cuma beli bungkus dan makan kat rumah je. Dan seperti selalu, hubby minta disuapkan coz dia memang nak aku yg suap seperti selalu...

Lepas makan hubbby terusnn ambil portnak landing, memang badan dia panas and tak sempat nak bagi panadol, dah kedengaran enjin keretapi nyer.. Hehehe, cian plak aku tengok and tak sampai hat nak kejutkan.. Lalu aku biarkan dia tidur dan berehat..

Berbalik pada CD aku, symptom yang mula aku alami :-
a- breast mula tegang
b- malas nak bangun pagi utk pergi keje
c- cepat penat dan letih lagi mengantuk
d- cepat dahaga

Aperpun, aku tak berani pikir ape ape lagi coz yg kiciwa nanti aku juga.. Cuma setiap hari aku berdoa moga hajatku ini akan diperkenankan olehNya, Amin.

Nite uols..
@ 12.45am
Xxoo

No comments:

Post a Comment