Sunday, November 30, 2014

Alhamdulilah.. 16 June 2014 @ 3.26am

Syukur kepada Allah swt, lahirnya seorang putera, berat 2.67kg dan sihat semuanya. Mummy pun sihat. Perit sakit bersalin totally hilang bila dia keluar. Memang rasa macam tak percaya. Agak lama sebenarnya nak bagi baby ni keluar, uiiiiii.. hampir kehilangan segala tenaga dan yang paling rasa tak larat bila aku nak minum air masa tengah meneran, doktor tak bagi. 

Aku masih ingat lagi waktu dalam labor room, tapi maybe aku akan cerita di masa lain sebabnya aku tengah menguruskan kerja lain buat masa ini. Jadi to-be-continue lah ye..

Stay tuned.

xx00

No comments:

Post a Comment